Björn Östman

Produktionsledare/Säljare

Född och uppvuxen i en liten stuga på landet fick Björn lära sig att leva på fisken från mälaren och potatisen från permakulturen på gården. Här ute gällde det för befolkningen att hushålla med resurserna om de skulle ha en chans att överleva den stränga svenska vintern. Nu för tiden använder Björn sin talang till att hjälpa våra kunder välja rätt produkter för att överleva allt från små bröllopsfester till störe event och arrangemang.

bjorn@eq18.se

Timothy Edwards

Produktionsledare/Tekniker

Tim kunde försvinna dagar i sträck under sin barndom och återfanns ofta längst in i morfars garage bland skruvdragare, lödkolvar och bandsågar. Där i mörkret stod han och modifierade allt från tandläkarborrar till radiostyrda glassmaskiner utan att han eller familjen hade någon aning om vart allt skulle leda. Idag kan vi alla skatta oss glada för att det där garaget fanns eftersom det nu betyder att vi får förstklassiga ljud- och ljusupplevelser på eventen han ansvarar för.

timothy@eq18.se


  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och avtalsvillkor gäller.

  Kontakt

  Vi svarar gärna på era frågor kring teknik och uthyrningar både via mail och på telefon. Ni är även välkomna att besöka vårt lager i Boländerna, Uppsala om ni skulle vilja ha demonstrationer av både ljus och ljud innan ni bokar produkterna.

   

  EQ18
  Uppsala
  kontakt@eq18.se
  Björn (Produktionsledare/Säljare), 072 839 2592
  Tim (Produktionsledare/Tekniker), 070 486 9773

   

  En del av

  Cargas AB
  kontakt@cargas.nu
  Org.nr: 559181-0600